top of page

Samordningsförbundet får en ny förbundschef

Lotta Zetterström

Lotta Zetterström

2022-10-19

Samordningsförbundet Södra Norrbotten får från och med den 1 januari 2023 ny förbundschef. Anledningen är att nuvarande förbundschef Åsa Snårbacka går i pension varpå förbundets styrelse rekryterat en ersättare. Den som tar över är Lotta Zetterström som idag arbetar som verksamhetsansvarig på Arbetsmarknadsavdelningen vid Arbetsmarknadsförvaltningen i Luleå kommun.

Lotta Zetterström har lång erfarenhet av samverkansarbete i Luleå då hon sitter som representant för Luleå kommun i den partsgemensamma Lokala samverkansgruppen, styrgruppen för Samverkan Luleå samt i styrgruppen för samverkansinsatsen MyKey.

 - Jag har under mina dryga 25 år i Luleå kommun arbetat som ledare för olika verksamheter och projekt inom arbetsmarknad och kompetensförsörjningsområdet. Mitt nuvarande uppdrag har jag haft sedan 2014, berättar Lotta Zetterström.

 

 - Det känns otroligt bra att kunna presentera Lotta Zetterström som ny förbundschef.  Hennes gedigna erfarenhet på arbetsmarknadsområdet kommer vara en stor tillgång för oss på Samordningsförbundet, säger Fredrik Hansson, ordförande i Samordningsförbundet Södra Norrbotten.

​​​

Lotta tillträder tjänsten den 1 december och får tid för introduktion i det nya uppdraget tillsammans med avgående chef under december.

 

- Det känns oerhört spännande och inspirerande att få detta förtroende. Jag ser fram emot att  vara en del av den fortsatta utvecklingsresa som påbörjats ute i kommunerna i samverkan med parterna, avslutar Lotta Zetterström.

Se fler nyheter

bottom of page